TERMENI SI CONDITII DIGITAL CITY 

INTRODUCERE

Accesarea, vizualizarea si cumpararea de produse de pe site-ul www.digital-city.ro implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor de mai jos, aplicabile tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre GDC Telecom SRL, in calitate de proprietar al acestui website. In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile, va rugam sa nu mai utilizati acest website. 

DEFINITII

Vanzator - magazinul online Digital City, administrat de GDC Telecom SRL, Cod Unic de Inregistrare RO 16548698, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/2220/2017

Client - persoana fizica sau juridica care emite o comanda catre Vanzator prin intermediul www.digital-city.ro

Utilizator - orice persoana care viziteaza site-ul in scop informativ

Comanda - document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client, si prin intermediul caruia Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze produsele solicitate de catre Client, iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa efectueze plata acestor produse

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator telefonic sau electronic, prin email

Tranzactie - incasare sau rambursare a unei sume rezultate din vanzarea unui Produs de catre Digital City catre Client, indiferent de modalitatea de livrare

Produs - obiect, echipament/e, marfa, proiecte, inclusiv serviciile mentionate in Comanda, oferite de Vanzator prin intermediul site-ului sau in afara lui si solicitate de Client prin semnarea electronica a unui document online de comanda

Specificatii - caracteristici la care trebuie sa raspunda un produs, document care cuprinde descrierea produsului, functionarea si exploatarea acestuia

Producator - fabricantul produselor comercializate pe site

Furnizor - cel care furnizeaza produse Vanzatorului, in urma unor contracte semnate direct cu Producatorul

Timpul derularii unei comenzi - timpul de cand s-a confirmat comanda de catre Client si pana la livrarea acesteia de catre Vanzator si semnarea de catre Client a documentelor de livrare

Newsletter- mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Digital City intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Digital City referitor la informatiile continute de acesta

Curier - orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid 

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site (nume, design, structura, texte, imagini) fara acordul Digital City este interzisa si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare. 

Prin intermediul unui acord, Digital City poate oferi Clientului sau Utilizatorului dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul / continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana / persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara insa a putea utiliza alte continuturi ale site-ului digital-city.ro. 

Digital City nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuit pentru eventualele pagube aparute prin folosirea continutului site-ului. 

LIMITAREA RASPUNDERII

Digital City nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, omisiunile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site, ce nu sunt datorate culpei sale. Pentru o mai mare corectitudine a informatiilor, va rugam sa verificati specificatiile produselor dorite pe site-urile Producatorilor. 

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate eronat, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta in cel mai scurt timp Clientul, telefonic sau prin e-mail, cu privire la eroarea produsa. 

Digital City nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile/caracteristicile si imaginile aferente Produselor pot fi schimbate fara o notificare prealabila. 

Digital City nu garanteaza Utilizatorului sau Clientului acces pe site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica sau reproduce partial sau integral continutul, de a copia sau de a exploata continutul in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si / sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Digital City. 

Digital City nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora. 

Digital City nu poate fi facut responsabil pentru utilizarea site-ului sau in alte browsere decat cele cunoscute de programatorii softului si ca urmare nu poate fi facut vinovat de prejudiciile cauzate de generarea acestor tipuri de incompatibilitati. De asemenea, Digital City nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site. 

Preturile produselor de pe acest site pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o anumita perioada de timp, acestea sunt valabile in limita stocurilor disponibile. 

Toate produsele prezentate pe acest site sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului, reprezentantii Digital City pot oferi Clientului alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare din punct de vedere aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat. 

Imaginile produselor prezentate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului, fara notificare prealabila din partea Producatorilor. 

Relatia de colaborare dintre reprezentantii Producatorului si Vanzator se constituie in urma unor contracte semnate intre aceste doua parti, prin care Producatorul garanteaza calitatea produselor oferite si ofera informatii cu privire la specificatiile lor tehnice cat si la modul de utilizare a acestora. De aceea, Vanzatorul nu poate fi facut responsabil in niciun fel daca folosirea Produsului achizitionat prin intermediul site-ului a prejudiciat in vreun fel Clientul. Clientul are obligatia in acest sens de a studia instructiunile de folosire a produsului achizitionat si de a se informa daca acesta corespunde cerintelor sale, inainte de plasarea comenzii. 

Vanzatorul nu poarta nicio responsabilitate in ceea ce priveste folosirea de catre Client a produselor in alt scop decat cel declarat de Producator. 

Digital City isi rezerva dreptul de a completa si de a modifica orice informatie de pe site. 

Orice problema cauzata de produsele prezentate pe Digital City se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre Utilizator sau Client. 

Digital City nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea acestor Termeni si Conditii. 

LIMITAREA ACCESULUI LA SITE

Utilizatorii site-ului Digital City pot face comentarii sau orice alte comunicari, pot transmite sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu digital-city.ro, nu sunt e-mailuri in masa sau orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa de e-mail falsa sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. 

Digital-City.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

S.C. GDC Telecom S.R.L., in calitate de autor, proprietar si administrator al site-ului www.digital-city.ro, garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise de catre Clienti la momentul inregistrarii pe site, fiind inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 32667. 

Datele cu caracter personal vor putea fi folosite de catre Digital City pentru confirmarea comenzilor, precum si diverse oferte speciale sau promotii, pentru acestea din urma numai avand acordul prealabil al Clientului, respectiv Utilizatorului. Datele cu caracter personal nu vor fi vandute, schimbate sau inchiriate catre terti. 

Informatiile obtinute prin intermediul site-ului nu vor fi transmise catre terte parti, decat in masura in care aceste informatii sunt necesare pentru functionarea site-ului, monitorizare trafic sau atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru (conform prevederilor Legii 677/2001). 

Orice informatie furnizata de Utilizator in procesul de inregistrare va fi considerata si va reprezenta consimtamantul expres al acestuia ca datele sale personale sa fie folosite de S.C. GDC Telecom S.R.L. in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. 

Conform Legii nr. 677/2001, odata inregistrati pe site-ul www.digital-city.ro, beneficiati de dreptul de acces si de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea datelor personale. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti notifica printr-un e-mail trimis la adresa customers@digital-city.ro sau printr-o cerere scrisa, datata si semnata, la adresa Sos. Bucuresti-Tirgoviste nr. 12A, corp A, et.3, Jud. Ilfov, Mogosoaia, Romania, cod postal 077135. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. 

S.C. GDC Telecom S.R.L. foloseste datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri: reclama, marketing, publicitate, comunicari comerciale, evolutia si starea comenzilor, livrarea produselor, emiterea documentelor fiscale, evaluarea gradului de satisfactie, statistica. Refuzul dumneavoastra de a furniza aceste informatii, precum si furnizarea incompleta determina imposibilitatea de a procesa si livra comenzile plasate, dar si de a beneficia de ofertele, promotiile sau reducerile acordate de Digital City. 

Daca constatati ca anumite date personale din cele furnizate de dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Digital City nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei Utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. 

Clientul are obligatia de a mentine caracterul confidential al informatiilor primite de la Digital City si de a nu comunica, publica, promova, raspandi in presa sau media aceste informatii fara acordul scris al Digital City. In cazul in care observam astfel de abateri, ne rezervam dreptul de a solicita daune interese Clientului. 

Daca v-ati inscris la newsletterul Digital City, atunci veti primi periodic, in casuta de e-mail, comunicari comerciale, informatii despre produsele, serviciile si ofertele de pe site. Pentru a nu mai primi newsletter-ul Digital-City.ro, va puteti dezabona oricand urmand link-ul din footer-ul newsletter-ului primit prin e-mail sau printr-o notificare prin e-mail, la adresa customers@digital-city.ro, in care sa specificati acest lucru. 

Acest site foloseste cookie-uri pentru a oferi Utilizatorilor o experienta sporita de navigare si servicii adaptate nevoilor si intereselor fiecaruia. 

Adrese IP - Digital City poate colecta informatii precum adresa de IP utilizata, sistemul de operare si tipul de browser, in scopul administrarii sistemului si pentru raportarea de informatii pentru agentii nostri de publicitate. Aceste informatii reprezinta date statistice despre activitatea si obiceiurile de navigare ale utilizatorilor. Prin intermediul lor nu se identifica niciun individ. 

Cookie- uri - Acest site foloseste cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experienta sporita de navigare si servicii adaptate nevoilor si intereselor fiecaruia. Puteti refuza sa acceptati cookie-uri prin activarea setarii din browser-ul utilizat. 

PLASAREA SI CONFIRMAREA UNEI COMENZI

Alegeti produsele pe care doriti sa le achizitionati si adaugati-le in cosul de cumparaturi apasand butonul "Adauga in cos", din dreptul fiecarui produs sau din pagina de descriere a fiecarui produs. Cosul de cumparaturi permanent actualizat va aparea mereu in dreapta sus a site-ului, langa butonul de logare. 

Pentru a plasa o comanda, Clientul este de acord sa creeze un cont asociat cu o adresa de e-mail si o parola, si sa furnizeze datele personale complete necesare livrarii. Pentru finalizarea procesului de cumparare, Clientul apasa butonul "Confirm comanda". Acest pas directioneaza in meniul de Autentificare / Login, pas in care Clientii noi vor completa datele personale (adresa de email valida, nume, prenume, parola, CNP), adresa de livrare, precum si informatii despre companie - in cazul in care doriti factura pe firma. 

Odata completate, aceste date vor ramane inregistrate in contul de Client, astfel nu va mai fi necesar sa fie reintroduse in cazul unei noi comenzi. 

In cazul in care Clientul a ales modalitatea de plata cu cardul, acesta va fi redirectionat printr-o conexiune securizata catre site-ul procesatorului de plati Eu Platesc. 

Digital City va denunta unilateral si va anula automat comanda efectuata de catre Client, chiar si fara o notificare prealabila adresata acestuia, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune interese in urmatoarele situatii:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Digital City, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre Client privind livrarea (adresa, date contact) sunt incomplete sau incorecte;
 • efectuarea a mai mult de doua livrari consecutive esuate;
 • activitatea Clientului pe site poate si / sau produce daune de orice natura pentru Digital City si / sau Partenerilor acestuia;
 • alte motive obiective ce vor fi specificate ca atare in corespondenta cu Clientul. 

PROCESAREA UNEI COMENZI

Finalizarea unei comenzi va fi urmata de un e-mail automat de confirmare si / sau telefon din partea Digital City. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii. In situatia in care emailul de confirmare nu apare in Inbox-ul dumneavoastra, verificati folder-ul Spam. Pentru evitarea situatiilor de acest gen, va rugam adaugati adresa customers@digital-city.ro in Address Book-ul dumneavoastra. 

Contractul se aplica tuturor vanzarilor de Produse facute prin Digital City si odata cu incheierea tranzactiei, poate fi modificat doar cu acceptul ambelor parti. 

Comenziile online vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate in sistem. O comanda nu poate fi onorata in cazul in care pe acelasi produs a fost inregistrata si confirmata inainte o alta comanda ce a condus la epuizarea stocului. 

Pentru situatiile in care stocul unui produs este epuizat, apasati butonul "Cere oferta!" pentru a ne contacta. Vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil. 

Daca doriti sa aflati mai multe despre noutatile, promotiile si ofertele Digital City, bifati optiunea "Vreau sa ma abonez la newsletter". 

ANULAREA SAU MODIFICAREA UNEI COMENZI

Clientul poate anula o comanda inainte de primirea notificarii de livrare, prin trimiterea unui e-mail pe adresa customers@digital-city.ro. 

In cazul in care Clientul renunta la o comanda pentru care a efectuat plata cu cardul bancar, iar banca emitenta a cardului a autorizat tranzactia bancara, aceasta suma va fi rambursata de catre Digital City in maxim 30 de zile calendaristice de la data la care Digital City a luat la cunostinta de acest lucru. De asemenea, Clientul poate folosi suma respectiva pentru plasarea unei noi comenzi. 

In cazul in care produsele sau anumite produse comandate de catre Client printr-o comanda la care a efectuat plata folosind cardul bancar nu sunt disponibile pe stoc, Digital City va informa Clientul asupra acestui fapt si va dispune rambursarea sumelor achitate in maximum 10 zile calendaristice de la intrarea contravalorii comenzii in contul sau, respectiv, ii va oferi Clientului produse alternative, iar daca acesta va fi de acord, va trece la procesarea noii comenzi. 

O comanda plasata nu poate fi modificata. Daca Clientul doreste o modificare (includerea sau renuntarea la produse) acesta va anula comanda in curs, urmand a face o noua comanda in sistem. 

PRETURILE SI VALIDITATEA OFERTEI

Toate preturile, inclusiv cele referitoare la transport, includ TVA si sunt finale. Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor. Preturile de livrare sunt detaliate pe site. 

Ocazional, magazinul Digital City va practica promotii si reduceri pentru produsele sale. Acestea vor fi semnalizate clar, atat in descrierea produselor si in cosul de cumparaturi, cat si pe factura. 

De asemenea ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o instiintare prealabila, fara a afecta insa comenzile in lucru, deja confirmate. 

MODALITATI DE PLATA

 • Plata online prin card bancar (debit sau credit Visa, Mastercard, Maestro) - prin intermediul procesatorului de plati Eu Platesc. Aceasta metoda de plata este complet securizata si nu implica niciun comision suplimentar pentru tranzactii;
 • Transfer bancar (ordin de plata) - dupa primirea comenzii veti primi numarul de cont in vederea efectuarii platii. Plata se va efectua in avans, la ghiseul bancii sau online, daca beneficiati de un sistem de online banking. Dupa ce primim confirmarea platii, produsele comandate vor putea fi ridicate de la sediul nostru sau vor fi livrate la sediul dumneavoastra prin intermediul firmei de curierat;
 • Plata in numerar, in cazul ridicarii de la sediul nostru sau la livrarea coletului, in momentul inmanarii coletului de catre reprezentantul firmei de curierat, cost ce va include pe langa contravaloarea comenzii si cheltuielile de transport aferente;
 • Pentru comenzile din strainatate, plata se poate efectua doar online prin card bancar sau prin transfer bancar, numai dupa ce valoarea finala a comenzii (produse + cheltuieli de transport) a fost confirmata prin e-mail de catre client. 

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea se face prin serviciul de curierat DPD Romania. La momentul expedierii comenzii Clientul va primi o confirmare electronica ce contine informatii despre livrare (timp estimat, date contact curier, date identificare comanda). De asemenea, Clientul are posibilitatea ridicarii coletului de la sediul Curierului - lista locatiilor fiind disponibila online. 

Pentru livrarile nationale, taxa de transport este 15 lei daca coletul are greutatea de pana la 1 kg, crescand proportional cu greutatea si volumul coletului. Rambursul (plata la livrare) are un cost separat suplimentar de 6 lei. 

Pentru livrarile internationale (doar in Europa), livrarile se efectueaza tot prin intermediul DPD Romania, iar costul acestora variaza in functie de tara de destinatie si greutatea/volumul coletului. Costul exact al livrarii va fi afisat la finalizarea comenzii, in functie de adresa de livrare specificata de Client. 

Pretul serviciilor de livrare se calculeaza la momentul plasarii comenzii in functie de greutatea totala a produselor comandate. In baza unor indicatori interni agreati cu firma de curierat, Digital City estimeaza costul transportului. Clientul accepta in mod expres prin plasarea comenzii estimarile pentru costul transportului, indiferent de datele care au stat la baza determinarii acestui cost. In consecinta, acesta nu poate solicita un cost inferior al transportului pe baza unor cantariri sau masurari proprii ale coletului. 

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform optiunii specificate de dumneavoastra. Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 12 - 24 ore in timpul saptamanii sau de max. 72 ore in week-end sau perioadele de sarbatori legale. 

In cazul in care produsele nu sunt pe stoc sau in cazul depasirii termenului de livrare indicat, va vom informa cu privire la aceasta situatie prin email sau telefon, in vederea agreerii prelungirii termenului de livrare. Lipsa primirii de catre Digital City a unui raspuns din partea dumneavoastra sau imposibilitatea contactarii la datele de contact indicate in termenul precizat se va considera ca un accept tacit al dumneavoastra pentru prelungirea perioadei de livrare. 

Livrarea se considera a fi indeplinita la momentul predarii produselor comandate la adresa specificata de dumneavoastra la momentul plasarii Comenzii. 

Magazinul online Digital City nu poate fi tras la raspundere pentru introducerea eronata de catre Client a informatiilor necesare livrarii (numar de telefon mobil, adresa livrare), din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport in vederea re-expedierii Comenzii vor cadea in sarcina dumneavoastra. 

In cazul in care Clientul isi modifica datele personale, toate comenzile in derulare existente la acel moment isi pastreaza datele definite / acceptate de catre acesta inainte de momentul modificarii. Daca Comanda nu a fost inca trimisa spre livrare, vor fi luate in considerare noile date modificate corespunzator. 

Digital City nu este raspunzator pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. De asemenea, comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatorile legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare. 

GARANTIA

In perioada de garantie, www.digital-city.roraspunde pentru calitatea produselor vandute, toate produsele vandute si livrate beneficiind de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. 

Garantia se acorda in conformitate cu prevederile Legii nr. 449/2003 si O.G. nr. 21/1992, valabile la data cumpararii. Totodata, in cazul lipsei conformitatii, Cumparatorul poate solicita repararea, inlocuirea sau returnarea contravalorii produsului achizitionat, printr-o sesizare facuta prin email sau la telefon. 

Garantie comerciala

Garantia comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre Producator, functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care Consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea Vanzatorului/Producatorului. 

Garantia de conformitate

Garantia de conformitate este garantia oferita de Digital City, conform legislatiei in vigoare. Este o perioada de timp intre 6 luni si 2 ani prin care Vanzatorul garanteaza ca produsul vandut este conform cu specificatiile pe care s-a angajat ca le vinde. Aceasta garantie este independenta de garantia tehnica/comerciala, poate fi mai mica, mai mare sau egala si nu face obiectul defectiunilor tehnice. 

Conform Legii 449/2003, art. 5, alineat 2 se considera ca produsele sunt in conformitate daca:

a) corespund descrierii facute de Vanzator si au aceleasi calitati ca si produsele pe care acesta le-a prezentat Consumatorului ca mostra sau model;

b) corespund oricarui scop specific solicitat de catre Consumator, scop facut cunoscut Vanzatorului si acceptat de acesta la incheierea contractului de vanzare-cumparare;

c) corespund scopurilor pentru care sunt utilizate in mod normal produsele de acelasi tip;

d) fiind de acelasi tip, prezinta parametri de calitate si performante normale, la care Consumatorul se poate astepta in mod rezonabil date fiind natura produsului si declaratiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, facute de Vanzator, de Producator sau de reprezentantul acestuia, in special prin publicitate sau prin inscriere pe eticheta produsului.

Consumatorul trebuie sa informeze Vanzatorul despre lipsa de conformitate in termen de 2 luni de la data la care a constatat-o.  

In cadrul termenului de garantie de conformitate Vanzatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform Legii 449/2003, art. 11, alineat  2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei este de maxim 15 zile calendaristice pentru clientii persoane fizice si maxim 25 de zile calendaristice in cazul persoanelor juridice. In situatia in care la aceste termene pot aparea intarzieri, perioada de remediere se va prelungi doar cu acordul in scris al Clientului. 

La cererea Consumatorului garantia va fi oferita in scris sau pe orice alt suport durabil, disponibil si accesibil acestuia.  

Persoanele juridice nu intra sub celor doua legi mentionate mai sus. In cazul acestora pot aparea exceptii cu privire la termenii si conditiile mentionate in cele doua legi, daca nu este stipulat altfel in contractul de vanzare-cumparare. 

Toate produsele comercializate de Digital City sunt noi, cu garantie nationala sau internationala (exceptie facand produsele de tip „resigilat”). 

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si copie de pe factura fiscala. In cazul in care primim produsele neinsotite de documentul mentionat, acestea va pot fi returnate fara solutionarea garantiei. 

In eventualitatea necesitatii inlocuirii unui produs sau a unor subansamble sau piese componente ce nu mai sunt disponibile, va vom aduce la cunostinta aceasta indisponibilitate si va vom oferi spre inlocuire un produs similar. Daca veti refuza inlocuirea, va vom returna suma aferenta in maximum 30 de zile calendaristice. 

Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:

 • produsul sa fi fost cumparat de la Digital City si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
 • sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform instructiunilor producatorului;
 • sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul;
 • sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta, si sa le livreze impreuna cu produsul in garantie. 

Garantia se pierde in urmatoarele situatii:

 • avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; lipsa sau modificarea seriei aparatului; modificari ale produsului;
 • defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;
 • deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria aparatului;
 • inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari;
 • necorespunzatoare, interventii neautorizate, precum si accesul neautorizat in interiorul echipamentului
 • pe durata garantiei (ruperea sigiliului);
 • distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor;
 • nerespectarea conditiilor de alimentare sau de mediu - in lipsa specificatiilor acestea sunt: tensiune de alimentare: 190 - 230 V / frecventa 48 - 52 Hz (fara socuri); temperatura ambianta: 5 - 45° Celsius; umiditate 0 - 75%, fara condensare. 

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului. 

RETURNAREA PRODUSELOR

Puteti returna produsele achizitionate, in urmatoarele situatii: produsele au fost livrate sau facturate gresit, coletele prezinta deteriorari severe, produsele prezinta defecte de fabricatie (lipsa conformitatii), produsele prezinta specificatii eronat comandate de catre dumneavoastra.Clientul are dreptul de a notifica in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului. Returnarea se considera a fi efectuata la sediul Digital City. Nu se accepta retururi prin prestatori de servicii de curierat ce necesita preluarea produselor de la sediul acestora. 

Clientul se obliga sa notifice Digital City cu privire la intentia sa de a returna produsele achizitionate, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea de la comenzii. 

Notificarile vor putea fi trimise electronic la adresa customers@digital-city.ro. In acest sens, Clientului ii revine responsabilitatea de a se asigura ca Produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 30 zile lucratoare, in caz contrar, Digital City va considera cererea Clientului ca fiind nefondata / invalida si poate refuza returul si implicit, inapoierea banilor Clientului. 

Adresa la care vor fi returnate produsele este: Terranova Logistic Park, Sos. Bucuresti-Tirgoviste nr. 12A, corp A, et.3, Jud. Ilfov, Mogosoaia, Romania, cod postal 077135, telefon +403 76 44 55 66. 

Indiferent de situatie, Clientul are optiunea de a inlocui produsul cu un alt produs din stoc, iar in cazul in care rezulta o diferenta de bani, se va proceda in felul urmator:

 • daca noul produs ales este mai ieftin, Digital City va returna acestuia diferenta in termen de maxim 30 de zile calendaristice;
 • daca noul produs este mai scump, Clientul va achita diferenta ca pentru orice alta comanda, la primirea coletului sau, in avans, prin transfer bancar (prin internet banking) sau online (cu card bancar). 

Produsele nu vor putea fi returnate / inlocuite in cazurile de mai jos:

 • nu se afla in ambalajul original intact sau nu au eticheta intacta. Cutiile si ambalajul de protectie sunt considerate parte a produsului. Ambalajul original nu poate fi folosit ca si ambalaj la returul coletului si nu poate fi modificat in niciun fel prin scriere, etichetare, lipire etc;
 • prezinta semne de folosire, uzura;
 • lipsa accesorii, certificat de garantie si factura in original, manual de utilizare;
 • au fost deteriorate sau pierdute in tranzit;
 • nu au fost achizitionate de pe www.digital-city.ro. 

In cazul in care produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta Digital City sau daca prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. In cazul in care exista produse ce au fost livrate gresit, livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar daca este posibil, Clientul va refuza receptia. 

Clientul poate solicita returnarea produsului pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. In ambele situatii, daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Clientul va plati diferenta, iar daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur pentru produsul inlocuitor sunt suportate de catre Digital City. 

Digital City isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in cazul unor abuzuri, precum returnari repetate. 

Digital City va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 de zile calendaristice de la data primirii acestora, daca acestea corespund statutului avut la livrarea catre Client, respectiv eticheta si ambalaj original, fara semne de folosire sau uzura. Suma inapoiata nu va cuprinde cheltuielile de transport, care vor fi suportate intregral de catre Client. 

Contravaloarea produselor va fi returnata Clientului prin virament bancar, intr-un cont indicat de acesta. Nu se fac returnari in numerar sau ramburs. 

SESIZARI, RECLAMATII SI LITIGII

Orice litigiu aparut intre GDC Telecom SRL, prin Digital City, si Client va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza, litigiul va fi solutionat de instantele romane competente din jurisdictia GDC Telecom SRL. 

Pentru sesizari si reclamatii, va rugam trimiteti un email la adresa customers@digital-city.ro. 

Va asiguram ca vom raspunde tuturor sesizarilor si reclamatiilor, feedback-ul dumneavoastra fiind important pentru noi. 

FORTA MAJORA

Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. 

Digital City isi rezerva dreptul de a intarzia sau de a anula livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Digital City, ce includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. 

FRAUDA

Crearea de conturi multiple folosind adrese generate automat, ce expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Digital City isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri. 

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Utilizatorilor si Clientilor Digital City, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor Digital City, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc.) vor fi pedepsite conform legii penale. 

CLAUZE FINALE

Contractul dintre Vanzator si Client, pe baza Comenzilor, intra in jurisdictia legilor din Romania. 

Toate dialogurile cu privire la acest Contract vor fi purtate exclusiv in limba romana pentru Clientii din Romania sau in limba engleza pentru Clientii din afara Romaniei. 

In cazul in care oricare dintre prevederile Contractului este sau devine ulterior ilegala, invalida sau inaplicabila conform legilor in vigoare, caracterul legal, valabilitatea si aplicabilitatea celorlalte dispozitii ale Contractului nu vor fi afectate sau prejudiciate de aceasta imprejurare. Partile vor depune toate eforturile in vederea realizarii actelor si / sau modificarilor necesare generarii aceluiasi rezultat juridic si / sau economic avut in vedere la incheierea acestui Contract. 

Orice modificare a Contractului se poate face numai in scris, cu acordul ambelor parti, prin act aditional, cu exceptia cazului in care prin Contract se prevede altfel. Contractul reprezinta vointa partilor si inlatura orice intelegere verbala dintre acestea, anterioara incheierii lui, asumandu-si intregul sau continut si clauzele. 


Producatori

Viziteaza site-ul Digital-city.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.