iRobot Braava 390 Turbo Mop Robot, Panze microfibra, Pro-Clean, Sistem navigare NorthStar

1 599,30 lei

Disponibilitate: in stoc furnizor

Mop iRobot Braava 390 Turbo este un robot controlat prin tehnologie NASA, echipat cu patru lavete din microfibră, dotat cu sistemul iAdapt 2.0, cub de navigație NorthStar și tehnologie de încărcare rapidă.

Principalele avantaje ale lui Braava 390 Turbo

Curatare foarte linistita
Panze din microfibra
Sistem simplu de fixare lavetelor/panzelor
Pentru toate tipurile de podele cu suprafata dura
Incărcător turbo
Disponibilitatea de a folosi mai multe moduri de navigare
Sistem iAdapt 2.0 si cub pentru navigatie
Sistemul PRO-CLEAN: rezervor cu detergent
Două moduri de curatare: maturat și curatat (mop)
Curățarea de-a lungul pereților și sub mobilier
Funcția pauză/reluare
Incărcare rapidă
Incărcător turbo inclus în pachet

Caracteristici iRobot Braava 390 Turbo

Sistem iAdapt 2.0 si cub pentru navigatie

Tehnologia dezvoltată în colaborare cu administrația spațială americană NASA lucrează acum ca un GPS intern. Navigare prin sistemul iAdapt 2.0 si cubul NorthStar pe care Braava il foloseste pentru a determina în siguranță poziția sa în cameră, și, mai important, pentru a determina petele care mai rămân de curățat. Când a terminat cu curatenia, Braava se întoarce întotdeauna la locul de unde a început. Aceasta este, de asemenea, puterea tehnologiei NorthStar.

Panze eficiente din microfibră

iRobot Braava foloseste panze speciale din microfibră, cu proprietati de curatare excelente pentru măturat și curatat. Pânză albă care este folosita pentru praf, murdărie mica si păr de animale, este folosita pentru curățare uscată. Pânză albastră a fost conceputa special pentru curățare umedă. Puteți atașa panzele respective de robot cu ușurință folosind un tampon cu un sistem de blocare magnetic și benzi de prindere din cauciuc. Când curățarea sa terminat, puteti da jos cu ușurință cârpa pentru o spălare rapidă sau spălați-o într-o mașină de spălat.

Curatare fara zgomot

În timpul curățării Braava este la fel de liniștit ca un soricel. Puteți curata dimineata devreme sau seara târziu, deoarece Braava nu va deranja pe nimeni. Amintiți-vă că Braava nu este un aspirator, dar acesta este un mop robotic cu funcția de curatare care reușește să colecteze praf, păr, păr de animale, și murdăria fină folosind cârpe din microfibră. Roboți Braava sunt propulsati de un motor electric liniștit, prin urmare, nu putem auzi Braava atunci cand face curățenie.

Două moduri de curățare

Braava 390 Turbo poate oferi două moduri de curățare. Matura si mop. Nu vă imaginați moodul matura ca o mătură, care ar mătura bucăți de noroi uscat de pe hol. Acest mod serveste pentru a îndepărta praful, părul, păr de animale și murdăria fina de la toate tipurile de podele cu suprafata dure, chiar și în zone spațioase. Murdăria se lipeste de cârpă din microfibră albă pe care aveți posibilitatea să o scuturati cu ușurință atunci când curățarea este terminata. Când Braava se mișcă în jurul camerei în linii lungi, înainte și înapoi, tot timpul, înainte și înapoi, modul mop are rolul de a curăța podele cu suprafata dura în mod eficient. Braava se mișcă în linii scurte, întotdeauna la dreapta, încoace și încolo, la stânga, încoace și încolo, în față, in mod repetitiv. Datorită acestei tehnici, este capabil sa elimine în mod eficient grăsimea, praful și chiar diverse pete.

Curățarea de-a lungul pereților și sub mobila

Curățarea cu Braava este inteligenta, și mai presus de toate, ea este completa. Acesta trece pe sub pat, mobilier sau toaleta, curăță bine de-a lungul pereților, precum și în jurul coșul de gunoi sau în jurul picioarelor mesei. Acesta reacționează sensibil la obstacole în cameră. Acesta nu loveste mobila. Și în cazul în care detectează, de exemplu, un covor in fata, se va opri, și va curăța spațiul din jurul covor. Practic, se înțelege că a spala covorul cu o cârpă din microfibră, nu este o idee foarte bună.

Posibilitatea de a utiliza mai multe cuburi de navigare

Braava 390 Turbo este capabil să comunice cu mai multe cuburi cu diferite semnale de navigație. Atunci când se utilizează acestea, se poate curăța spațiu mai mare. Vă recomandăm plasarea cuburile de navigare de aproximativ 7 m unul de celălalt pentru a asigura o buna acoperire a cuburi prin suprapune. Curățare cu Braava 390 se va face în mod automat în întreaga zonă, care este acoperita de semnal.

Sistemul PRO-CLEAN

Braava 390 Turbo crește eficiența curatarii cu mopul prin implementarea sistemului PRO-CLEAN. Prin utilizarea rezervorului cu detergent din planșa de fixare, acest sistem păstrează cârpă din microfibră umeda tot timpul. Vă mulțumim pentru acest lucru, Braava 390 elimină chiar și petele rezistente de pe podele dumneavoastră. Umpleți rezervorul cu apă călduță și adaugati detergent. Puteți folosi detergentul Scooba sau orice alt detergent pentru curățarea pardoselilor. Urmați instrucțiunile de pe eticheta detergentului pe care l-ați ales. In general, vă recomandăm să turnati 3 picături de detergent în rezervorul PRO-CLEAN. Avertisment: Nu utilizați produse prea puternice, pe baza de solventi, inalbitori, caustice, etc.

Funcția Pauză /Reluare

Ai nevoie sa opresti Braava pentru un timp, pentru a face ceva ce este necesar, și apoi sa reluati procesul de curatare? Nici o problemă. Funcția Pause/Reluare va asigură că Braava va continua cu curatenia de unde a fost oprit.

Funcție de încărcare rapidă

Braava 390 Turbo este echipat cu un încărcător turbo, care scurtează timpul de încărcare al robotului de la 4 la 2 ore.

Pentru cine?

iRobot Braava 390 Turbo va face fericit proprietarii de apartamente, case, sau de spații de birouri cu suprafață mai mare. Datorită tehnologiei de încărcare rapidă și a încărcătorul turbo, Braava 390 Turbo poate fi gata pentru a curăța în 2 ore și poate face curățenie generală într-o singură după-amiază. Braava 390 Turbo foloseste sistemul iAdapt 2.0 si cubul de navigare pentru a curata o suprafata de până la 200 m2 (*maturare).

Scrie-ti recenzia

iRobot Braava 390 Turbo Mop Robot, Panze microfibra, Pro-Clean, Sistem navigare NorthStar

iRobot Braava 390 Turbo Mop Robot, Panze microfibra, Pro-Clean, Sistem navigare NorthStar

Mop iRobot Braava 390 Turbo este un robot controlat prin tehnologie NASA, echipat cu patru lavete din microfibră, dotat cu sistemul iAdapt 2.0, cub de navigație NorthStar și tehnologie de încărcare rapidă.

Scrie-ti recenzia

Produse asemanatoare

Demo Options

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout