iRobot Roomba 866 robot aspirare, iAdapt, Antiangle, Filtru HEPA

2 599,89 lei

Disponibilitate: in stoc furnizor

Robot de curatenie Roomba 866 ce face parte din seria 800 de aspiratoare iRobot, dotate cu noua tehnologie AeroForce, pentru o curatenie cu 50% mai eficienta. Puterea de aspirare de pana la 5 ori mai mare este suplimentata de extractoare de cauciuc cu caneluri, care aspira praful eficient, dar si murdaria bruta sau foarte fina din toate tipurile de pardoseli si covoare.

Principalele avantaje ale Roomba 866

Curăță toate tipurile de pardoseli dure și covoare

Curăță cu ajutorul sistemului inteligent de navigație iAdapt

Sistem de curățare AeroForce

Sistem de curățare lateral în colțuri și de-a lungul pereților - Wall Follow

Capul de curățare cu adaptor cu extractoare de cauciuc AeroForce

Capacitate mare a coşului de colectare AeroForce

Filtru de inalta eficienta AeroForce

Indicator coş plin

Sistemul ANTITANGLE, previne încurcarea în cabluri sau covoare

Detectare acustică și optică de murdărie

Curățare în funcție de program

Margine cu rol de tampon pentru contact uşor

Senzori detectare scări

Baterie XLife cu durata de viata de doua ori mai mare

De ce un robot de la iRobot?

iRobot se specializează în robotică, investeşte în dezvoltarea acesteia marea parte a profitului său şi nu a cedat tentaţiei de a-şi dispersa atenţia în zeci de domenii pentru a putea prezenta situaţii financiare mai frumoase. iRobot a luat fiinţă din convingerea a trei fondatori (Colin Angle, Helen Greiner şi Rodney Brooks) că se apropie vremea când robotica va schimba lumea şi modalitatea în care lucrăm, învăţăm sau facem curăţenie. Deja în primul an al existenţei sale, societatea iRobot în cooperare cu NASA, a prezentat robotul spaţial de prospectare, Genghis. Schimbarea radicală a avut loc în anul 1998, când societatea iRobot a câştigat contractul agenţiei DARPA pentru proiectarea şi fabricarea roboţilor mobili tactici, iRobot PackBot.

Tocmai acest robot multifuncțional a fost folosit de către guvernul american în cursul lucrărilor de salvare în urma atacurilor teroriste asupra World Trade Center din anul 2001. De asemenea, PackBot a operat în spaţiile poluate în urma avariei la centrala atomică japoneză din Fukushima în anul 2011. În anul 2002 iRobot a intrat în viaţa fiecăruia dintre noi. Tocmai în acel an a venit pe lume primul aspirator robot Roomba. Cu trei ani mai târziu, compania iRobot a lansat pe piaţă Scooba şi a continuat dezvoltarea asistenţilor robotici. Graţie acestui fapt, astăzi portofoliul companiei iRobot cuprinde câteva tipuri de roboţi de vârf care ajută mai mult de 13 milioane de oameni din lumea întreagă, să facă curăţenie în casă sau în apartament ori în jurul acestuia.

Caracteristici cheie Roomba 866

Cel mai inteligent sistem de efectuare a curățeniei și de navigație, iAdapt

Robotul Roomba intră pe piaţă cu sisteme performante, astfel încât iRobot rămâne iRobot. Lista începe cu cel mai important dintre ele - sistemul iAdapt. Cel mai inteligent sistem de curățare și de navigație folosit pentru un spaţiu al lui iRobot foloseste zeci de senzori pentru a monitoriza spaţiul de 67 de ori într-o secundă, în legătură cu 40 de mişcări predefinite. Acest lucru îi permite robotului Roomba să reacţioneze inteligent la condițiile actuale ale spaţiului.

Sistem AeroForce de curățare pe trei niveluri

Aceasta este una dintre cele mai importante inovații de la apariţia aspiratoarelor robot pe piață. Eficiența globală a aspiratoarelor a crescut cu 50%, ca urmare a tehnologiei revoluționare de curățare AeroForce:

Perie laterală rotativă

Peria laterală îi permite robotului Roomba curățarea eficientă din jurul mobilierului, de-a lungul pereților, din colțurile camerelor și din zonele greu accesibile. Acesta este domeniul sistemului Wall Follow.

Două extractoare din cauciuc, care se rotesc în sens opus

Extractoarele duble contra-rotative sunt din cauciuc rezistent, care apucă și descompun murdăria și resturile de pe orice tip de podea. Datorită cauciucului, murdăria nu se lipește pe ele și periile aproape nu necesită întreținere.

Putere mare de aspirare

Sistemul AeroForce concentrează flux de aer în spațiul îngust dintre periile rotative, ceea ce duce la accelerare. Împreună cu noul motor, crește dramatic puterea de aspirare a aspiratorului robotic seria Roomba 800. Aceasta a crescut de până la cinci ori, comparativ cu seria anterioară de roboți. Filtrarea este realizată prin filtrul de inalta eficienta AeroForce®.

Cap de curățare AeroForce

Modelul Roomba 866 este echipat cu un cap de curățare AeroForce, care se adaptează dinamic la suprafața care trebuie curățată, fie că este gresie, mochetă, linoleum sau parchet.

AeroForce, capacitate mare de colectare

Recipient de colectare pentru resturi - colectează chiar și cele mai fine particule de praf prin utilizarea filtrului de inalta eficienta AeroForce. Senzorul de coş plin anunţă că este timpul să-l goliţi.

Detectare acustică și optică de murdărie

Sistemul Dirt Detect 2nd generation (sistem detectare murdărie, a doua generaţie) detectează locurile foarte murdare, prin utilizarea senzorilor acustici și vizuali și curăţă intens aceste pete.

Curățare în funcție de program

Cu funcția de curățare programată, puteți seta data și ora la care doriți ca robotul să înceapă curățenia. Roomba se descurcă chiar dacă este întuneric sau există obstacole, astfel încât mereu curăţă foarte bine, fara a fi nevoie de prezenta dumneavoastra!

Robotul poate fi programat pentru curățenie în momente diferite, în fiecare zi. Puteți seta robotul, de exemplu, pentru a curăța de trei ori pe săptămână, iar robotul va curăța în momentul planificat în fiecare săptămână și veţi avea o podea curată.

Pentru cine?

Roomba 866 este potrivit pentru proprietarii de apartamente mari și case, cărora nu le place să facă compromisuri. Modelul oferă eficiență maximă de curățare mulțumită sistemului AeroForce, bateriei XLife - cu o durată de viaţă de până la de două ori mai mare. În plus, este foarte silențios și confortabil, necesitând o întreținere minimă.

 

Specificatii tehnice:

Curatarea parchetului, linoleum, covoare si suprafete dure

Potrivit pentru gospodarii cu animale

Cel mai inteligent sistem de navigatie si curatare iAdapt

Procesor ARM - marca de prestigiu

42 senzori diversi

Cap de curatare AeroForce

Sistemul de curatare lateral in colturi si de-a lungul peretilor - Wall Follow

Sistem ANTITANGLE

Detectare acustica si optica de murdarie - Dirt Detect, a 2-a generatie

Incarcare automata in statia de incarcare

Curatare in functie de program

Un sistem de filtrare - Filtru HEPA

Margine cu rol de tampon pentru contact usor

Indicator cos plin

Cos de colectare de mare capacitate AeroForce

Maner pentru manevrare usoara

Recomandat pentru 4 sau mai multe camere (de pana la 120 m2)

XLife baterie de mare capacitate, cu durata de viata a bateriei de pana la 3 ore

Timp de incarcare 3 ore

Consum de energie la incarcare: max 33 W

Consumul de energie in Stand-by: max 2 W

Dimensiuni (mm): 350 x 92 (80 corpul robotului)

Greutate 3.85 kg

Nivel de zgomot < 60 dB

Scrie-ti recenzia

iRobot Roomba 866 robot aspirare, iAdapt, Antiangle, Filtru HEPA

iRobot Roomba 866 robot aspirare, iAdapt, Antiangle, Filtru HEPA

Robot de curatenie Roomba 866 ce face parte din seria 800 de aspiratoare iRobot, dotate cu noua tehnologie AeroForce, pentru o curatenie cu 50% mai eficienta. Puterea de aspirare de pana la 5 ori mai mare este suplimentata de extractoare de cauciuc cu caneluri, care aspira praful eficient, dar si murdaria bruta sau foarte fina din toate tipurile de pardoseli si covoare.

Scrie-ti recenzia

Produse asemanatoare

Demo Options

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout