iRobot Roomba 896 aspirator robot, iAdapt, detectie acustica si optica a murdariei, sistem de curatare AeroForce

2 897,88 lei

Disponibilitate: in stoc furnizor

Navigatie iAdapt, conectare Wi-Fi cu aplicatia iRobot HOME, sistem de curatare AeroForce, detectare acustica si optica a murdariei, sistem anti-incalcire, baterie Li-Ion, functie de programare a curateniei, sistem de filtrare cu filtre HEPA, indicator luminos pentru cos plin, bara de protectie mobila, 1 x perete virtual Dual Mode, 1 x rezerva filtru

 

Navigatie perfecta iAdapt, curatare fara egal in trei trepte, detectie acustica a murdariei si aplicatie pentru mobil iRobot HOME pentru mai mult confort. Noul aspirator robot Roomba 896 poate fi setat sa se apuce de treaba de oriunde si oricand, pentru ca tu sa ai mai mult timp pentru tine si familia ta.

Avantajele robotului iRobot Roomba 896

Curata toate tipurile de podele si covoare

Navigatie iAdapt

Sistem de curatare AeroForce pe trei nivele

Functia de curatare intarziata

Detectare acustica si optica a murdariei

Cos colector de mare capacitate AeroForce

Sistemul ANTI incurcarea in cabluri

Indicator cos plin

Filtru inalta eficienta AeroForce

Sistem de detectare a inaltimii

Baterie Li-Ion

Re-incarcare automata in baza de incarcare

Maner, pentru un transport mai usor

Aplicatie iRobot HOME

De ce robot de la iRobot ?

iRobot este axata strict si specializata in robotica, compania investeste cel mai mult profit si nu a cedat tentatiei de a distrage atentia altor zeci de domenii, de asemenea cu argumente favorabile. iRobot are fondatori ( Colin Angle , Helen Greiner si Rodney Brooks ). Erau convinşi ca robotica va schimba lumea, modul in care lucram, modul in care invatam, modul in care ne vindecam si modul in care facem curat. A fost la fel de repede ca parcursul primului an al existentei sale, cand iRobot in colaborare cu NASA a introdus robotul explorator in spatiu Genghis. O descoperire a avut loc in 1998 , cand compania iRobot a castigat contractul DARPA pentru dezvoltarea si productia de roboti mobili tactici - iRobot PackBot .

Si a aparut acest robot versatil, care a fost folosit de catre guvernul Statelor Unite in timpul operatiunilor de salvare, dupa atacurile teroriste de la World Trade Center din 2001. PackBot a detectat de asemenea, zona contaminata dupa dezastrul din Japonia Fukushima in 2011. In anul 2002, iRobot a intrat in viata fiecaruia dintre noi. Primul aspirator robot Roomba a intrat pe piata acel an. Trei ani mai tarziu, robotul Scooba a aparut pe piata si a continuat dezvoltarea roboţilor. Datorita acestui fapt, portofoliul actual iRobot include mai mulţi roboti avansaţi, care sprijina mai mult de 14 de milioane de oameni din intreaga lume pentru curaţarea casei sau apartamentului.

 

Tehnologie inteligenta cu aplicatia de mobil iRobot HOME 

Folosing aplicatia pentru mobil, iRobot Home, poti controla Roomba 696 de la distanta indiferent de timp sau de locul unde te afli. E simplu, deschide aplicatia iRobot Home si apasa Clean. Sau poți programa din timp data și ora la care vrei ca robotul tau Roomba 896 sa inceapa curatenia.

 

Navigatie iAdapt 

Sistemul de navigatie iAdapt asigura o curatare perfecta a locuintei. Roomba monitorizeaza spatiul prin zecile de senzori si combina inteligent 40 de miscari predefinite pentru a se adapta formei si marimii camerei.Astfel robotul este ghidat de-a lungul peretilor si a mobilei pentru o curatare perfecta.

 

Sistem cu trei nivele de curatare 

Calitatea de neegalat a curateniei facuta de aspiratoarele robot Roomba se datoreaza sistemului iAdapt impreuna cu cel de curatare cu trei nivele extrem de functional. In cadrul acestui sistem, Roomba literalmente conduce murdaria din fiecare colt al camerei si o trimite catre cosul colector. Particulele alergene si praful sunt colectate de filtrele eficiente din microfibre.

 

Peria rotativa laterala

Datorita prezentei periei laterale, Roomba poate efectiv sa curete chiar si murdaria din jurul mobilierului, de-a lungul peretilor, in colturile camerei si alte zone greu de curatat - datorita sistemului Wall Follow.

 

Periile rotative opuse

Robotul foloseste principiul de rotire al periilor, una impotriva celeilalte, care sunt montate in capatul de curatare al robotului. Datorita acestora, Roomba este mult mai eficient in colectarea murdariei de pe podele.

 

Putere de aspirare optima

Detine un motor de aspiratie eficace in recipientul pentru colectare care preia praful fin si impuritatile mici, care au fost capturate pe perie.

 

Functia de programare a efectuarii curateniei

Gratie functiei de programare a efectuarii curateniei, puteti selecta ziua si ora in care doriti ca robotul sa inceapa curatenia. Roombei nu-i pasa nici de obstacole, asa ca intotdeauna va face curatenie si fara prezenta dumneavoastra. iRobot ofera programarea curateniei pentru fiecare zi si de fiecare data la o alta ora. De exemplu, setati robotul in asa fel, incat sa faca curatenie de trei ori pe saptamana si el, saptamana dupa saptamana, la ora programata, efectueaza curatenie si astfel mentine permanent pardoseala curata.

 

Detectie acustica si optica a impuritatilor

Sistemul Dirt Detect, cu ajutorul senzorilor acustici si optici detecteaza locurile extrem de murdare carora Roomba le va acorda o atentie deosebita.

Sistem de detectare a inaltimii

Senzorii speciali sunt plasati in partea de jos a robotului si prin ei poate recunoaste din timp spatiul liber de dedesubt, eliminand astfel, posibilitatea de a cadea. Roomba se opreste, se intoarce, si continua curatarea pe podea.

 

Programul SPOT

Dupa activarea modului SPOT, care este folosit pentru curatarea locala, robotul curata foarte bine o suprafata de 1 m in diametru. Acesta va servi drept o "perie si faras", in cazul in care se va varsa zahar/cereale/orez/etc. in bucatarie sau poate curata, de exemplu, un pres.

 

Amortizor cu atingere lenta

Amortizorul cu atingere lenta este delicat cu mobila, recunoaste obstacolele aparente cum sunt draeriile sau marginea patului si curata eficient in jurul acestora, chiar si sub pat (daca inaltimea ii permite).

 

Cos colector de mare capacitate

Roomba are, de asemenea, un cos colector de mare capacitate -AeroForce- ce foloseste filtre din microfibra pentru captarea celor mai mici particule de praf.

 

Perete virtual/Halo

Poti stabili zona de curatare a robotului de aspirare Roomba folosind peretii virtuali. Acestia creeaza o bariera invizibila pe care robotul nu o va depasi. Se folosesse cand vrei sa cureti o zona predefinita sau atunci cand vrei sa previi interactiunea robotului Roomba cu diferite cabluri sau obiecte fragile.

Peretii virtuali HALO creeaza o bara de protectie in forma de arc de cerc pe care robotul nu o poate trece. Aceasta functie poate fi folosita pentru a proteja bolul cu mancare a animalelor de companie.

 

Sistemul contra incalcirii in cabluri si franjuri de covor

iRobot a echipat aspiratoarele robotizate cu functia ANTI Incurcarea pentru a preveni incurcarea in cabluri. Atunci cand periile (extractoarele) simt rezistenta, ele isi vor schimba rotatia. In acest fel, robotul este eliberat din cabluri si poate continua curatenia.

 

Re-incarcare automata in baza de incarcare

Baza de incarcare se foloseste pentru incarcarea bateriei. Robotul paraseste baza la apasarea butonului CLEAN si se intoarce automat dupa terminarea curateniei pentru a se incarca.

Scrie-ti recenzia

iRobot Roomba 896 aspirator robot, iAdapt, detectie acustica si optica a murdariei, sistem de curatare AeroForce

iRobot Roomba 896 aspirator robot, iAdapt, detectie acustica si optica a murdariei, sistem de curatare AeroForce

Navigatie iAdapt, conectare Wi-Fi cu aplicatia iRobot HOME, sistem de curatare AeroForce, detectare acustica si optica a murdariei, sistem anti-incalcire, baterie Li-Ion, functie de programare a curateniei, sistem de filtrare cu filtre HEPA, indicator luminos pentru cos plin, bara de protectie mobila, 1 x perete virtual Dual Mode, 1 x rezerva filtru

Scrie-ti recenzia

Produse asemanatoare

Demo Options

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout