FIBARO KeyFob

FIBARO KeyFob

08/02/2017 Gadget

KeyFob este noul dispozitiv de la FIBARO pentru casa inteligenta, usor de utilizat, ce permite controlul locuintei prin gestionarea si activarea dispozitivelor conectate in cadrul retelei Z-Wave si definite in sistemul FIBARO.

FIBARO KeyFob este, asa cum ii sugereaza si numele, o mini telecomanda personalizata sub forma unui breloc inteligent, avand un design organic si ergonomic pentru a incapea perfect in orice buzunar sau poseta, ce asigura controlul complet al locuintei, mentinand in acelasi timp cel mai inalt nivel de siguranta.

FIBARO KeyFob

Dispozitivul include sase butoane plasate avantajos in relief pentru o utilizare intuitiva, utilizatorul avand la dispozitie pana la 30 actiuni pe care sa le configureze conform preferintelor sale. Practic, aprinzi sau stingi luminile, pornesti aerul conditionat, incui sau descui incuietorile electronice, dezactivezi alarma atunci cand ajungi acasa, deschizi usile de la garaj, pornesti aspersoarele sa ude gradina pe timp de vara, pornesti media playerul pe muzica preferata, folosind un singur dispozitiv, mereu la indemana!

Pentru a evita utilizarea accidentala sau neautorizata, FIBARO KeyFob include un sistem automat de blocare. Pentru deblocare, utilizatorii vor folosi un cod pin, ca si in cazul telefonului mobil, format dintr-o secventa personalizata de 2 pana la 5 butoane.

Mini telecomanda este echipata cu un LED RGB, cu rolul de a indica starea curenta a dispozitivului, dar si pentru a trimite alerte in diverse situatii precum baterie descarcata. Pentru nivelul bateriei, utilizatorul poate opta si pentru notificarea prin alarma prin intermediul aplicatiei FIBARO, astfel incat telecomanda sa nu rămana fara baterie atunci cand este utilizata. Bateria are o durată de viata de 2 ani, la o utilizare medie de 5 click-uri pe zi.

Mai multe detalii despre FIBARO KeyFob aici

Demo Options

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout