Centrala generala casa inteligenta FIBARO Home Center 2, Black Edition, cod FGHC2

2 813,02 lei

Disponibilitate: in stoc

Home Center 2 este centrul sistemului FIBARO pentru o casa inteligenta, ce poate comunica cu pana la 230 dispozitive si senzori ce utilizeaza protocolul Z-Wave de comunicare wireless.

FIBARO Home Center 2 redefineste automatizarea Z-Wave pentru uz rezidential si aduce solutii cu adevarat ingenioase de home intelligence.

Caracteristici principale:

Acces la distanta via pagina web sau smartphone

Posibilitatea de a scrie scenarii in Lua

Interfata prietenoasă cu configurare usoara

Geolocalizare si notificari de tip Push

Viteza mare de operare cu un consum foarte redus de energie

Sistem avansat de backup si recuperare a datelor

Ce este Home Center 2?

FIBARO Home Center 2 nu este un doar simplu dispozitiv electronic de automatizarea casei. Este o centrala inovatoare si usor de folosit de tip gateway ce permite comunicarea cu senzorii si device-urile din casa ta folosind o comunicare de tip wireless sau cablata.

fibaro home center 2fibaro system

Carcasa din aluminiu

FIBARO Home Center 2 atrage atentia de prima oara cand il vezi, mai ales datorita designului minimalist al carcasei, realizata din aluminiu solid. Nu vei intalni bucati confectionate din plastic nicaieri in acest produs. Dar FIBARO Home Center 2 nu doar arata bine, ci si integreaza o multime de alte functii inteligente.

procesor fibaro

Procesor Intel Atom 1,6Ghz

Multumita eficientei procesorului de 1,6Ghz, unitatea centralaFIBARO Home Center 2 este mult mai rapida decat alte solutii Z-Wave disponibile pe piata. Comunicarea cu reteaua Z-Wave s-a imbunatatit considerabil, avand ca rezultat un timp de raspuns rapid la comenzile date de utilizator.

Disc MLC de 4GB pentru recuperare date

Siguranta datelor utilizatorului a fost imbuntatita prin inovatiile FIBARO. Fiecare Home Center 2 are propriul sau disc de recuperare, care detine un sistem avansat de back-up. Astfel persoanele neautorizare nu pot avea acces la sistem. Un alt avantaj al acestei solutii este recuperarea rapida a tuturor datelor dupa orice fel de eroare.

ram fibaro

Memorie 1GB RAM, 2GB SLC Hard Drive

Memorie mare + procesor rapid = comunicare rapida intre dispozitivele sistemului de home automation FIBARO. Arhitectura hardware folosita in Home Center 2 face automatizarea Z-Wave mai rapida ca oricand.

Instalare usoara si rapida

Conecteaza firele dupa cum se poate vedea in figura de mai jos.
Introdu cablul de alimentare in mufa si cablul de retea la portul LAN.

port lan fibarolaptop fibaro

Dupa aproximativ 2 minute de la conectare, Home Center 2 este gata de functionare. Centrala va astepta obtinerea unei adrese IP de la serverul DHCP. Daca nu esti sigur ca functioneaza, tine apasat butonul RECOVERY. Astfel Home Center 2 isi va lua in mod automat un IP static de tip 192.168.81.1. Pentru acces la panoul de control, tasteaza adresa IP in bara de adresa a browser-ului si porneste aplicatia.

Posibilitati nelimitate cu Linked Devices

Home Center 2 ofera numeroase posibilitati de utilizare prin Linked Devices (dispozitive conectate). Aceasta functie iti permite sa combini mai multe echipamente de automatizarea locuintei intr-un singur dispozitiv virtual cu functionalitate multipla - de exemplu 3 termostate de incalzire plus senzorii de temperatura si umiditate. Principalul avantaj este dat de faptul ca poti controla mai multe dispozitive in acelasi timp apasand un singur buton. Al doilea avantaj este reducerea numarului de icon-uri pentru dispozitive in interfata.

Simplitate prin Devices Panels

Interfata Home Center 2 iti ofera control deplin asupra grupurilor de dispozitive cu aceeasi functionalitate - incalzire, aer conditionat, udat gradina. Prin intermediul Devices Panels (Panourile pentru dispozitive) poti programa cu usurinta operarea unor grupuri de dispozitive, in functie de zi sau de ora.

Localizare geografica

FIBARO Home Center 2 iti ofera inca o functie unica - posibilitatea de a localiza membrii familiei prin GPS. Acum poti sti mereu unde se afla copiii fara sa fie nevoie sa ii telefonezi la fiecare cinci minute.

pozitie fibaro

Prin serviciul de geolocalizare, Home Center 2 iti arata locatia unui membru al familei, ruta si pozitia sa pe harta.

Scenarii Avansate

Home Center 2 vine cu o noua abordare a scenariilor, pe care le poti defini in functie de propriile preferinte.

Specificatii tehnice:

Tehnologie wireless: Z-Wave

Antena: externa de tip High Gain

Interfata retea: 10/100/1000Base-T (Gigabit) Ethernet via conector RJ45

Procesor: Intel Atom (1.6GHz)

Memorie: 1GB SDRAM + 2GB SLD Hard Drive

Extindere: interfata USB pentru discul de recuperare date (mini USB Drive)

Alimentare: 9-12VDC (sursă de alimentare inclusa)

LED-uri: Power, Status, Ethernet, LAN, Z-Wave etc.

Dimensiuni (LxWxH): 225 x 185 x 44mm

Scrie-ti recenzia

Centrala generala casa inteligenta FIBARO Home Center 2, Black Edition, cod FGHC2

Centrala generala casa inteligenta FIBARO Home Center 2, Black Edition, cod FGHC2

Home Center 2 este centrul sistemului FIBARO pentru o casa inteligenta, ce poate comunica cu pana la 230 dispozitive si senzori ce utilizeaza protocolul Z-Wave de comunicare wireless.

FIBARO Home Center 2 redefineste automatizarea Z-Wave pentru uz rezidential si aduce solutii cu adevarat ingenioase de home intelligence.

Scrie-ti recenzia

Produse asemanatoare

Demo Options

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout