Centrale telefonice VoIP

Centrala de tip IP PBX efectueaza transferul apelurilor in ambele sensuri in orice tip retea de voce existenta: PSTN / GSM si Internet. Centrala telefonica poate fi folosita si ca o extensie a centralelor instalate anterios, fiind usor de interconectat cu sistemele de telefonie bazate pe standarde clasice de comutatie sau sisteme de tip VoIP (As...

Centrala de tip IP PBX efectueaza transferul apelurilor in ambele sensuri in orice tip retea de voce existenta: PSTN / GSM si Internet. Centrala telefonica poate fi folosita si ca o extensie a centralelor instalate anterios, fiind usor de interconectat cu sistemele de telefonie bazate pe standarde clasice de comutatie sau sisteme de tip VoIP (Asterisk). O centrala telefonica IP PBX permite existenta mai multor telefoane decat linii telefonice fizice (PSTN) si efectuarea de apeluri gratuite intre utilizatorii retelei.

Centrala telefonica IP asigura transferuri, mesagerie vocala, inregistrare apeluri, IVR - meniuri vocale interactive ce permit filtrarea si directionarea apelurilor, si ACD - cozi de distributie automata a apelurilor, cu o mare utilitate in serviciile de Call Center. 

Mai mult

Demo Options

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout