Casa inteligentă FIBARO

 

Bun venit în lumea FIBARO, unde totul este conectat!

 

Cea mai avansata solutie de home automation din lume…

Sistemul FIBARO reprezintă cea mai avansată soluție de home automation din lume. Creat în spiritul revoluției Internet of Things, sistemul FIBARO permite controlul și monitorizarea luminilor, ușilor și ferestrelor, jaluzelelor, temperaturii și dispozitivelor electronice dintr-o locuință (apartament, casă, vilă) sau de la birou, printr-un simplu touch, direct de pe telefonul mobil. 

Mai mult, fiecare casă se transformă într-un mecanism cu auto-reglare și mulțumită soluțiilor FIBARO, dispozitivele electrice dintr-o locuință pot comunica, oferind astfel o gamă largă de aplicații pentru un plus de confort, siguranță și economii la electricitate și căldură (utilizând de exemplu și termostatul de calorifer Danfoss).

 

Complet wireless...

Sistemul FIBARO utilizează tehnologia Z-Wave wireless, pentru instalarea nefiind necesare modificări în structura clădirii. Deci fără praf, metri întregi de cabluri trase sau pereți sparți.

Este bine să știi că FIBARO oferă libertate deplină în comunicare și control, fiind compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile smart și camerelor VoIP disponibile, precum și cu produse wireless de la aproape 300 de producători independenți care utilizează protocolul Z-Wave. 

 

Design organic, inovator

Senzorii FIBARO au un design extrem de compact și sunt proiectați până la cel mai mic detaliu, ceea ce ii face ușor de integrat în orice spațiu, fie că vorbim de încăperi amenajate în stil modern, clasic sau retro, vintage.

Click aici pentru:

FIBARO SENZOR DE MISCARE

FIBARO SENZOR DE FUM

FIBARO SENZOR DE INUNDATIE

Modulele FIBARO pot fi instalate în prizele și întrerupătoarele existente, fiind compatibile cu majoritatea instalațiilor electrice. Unitatea centrală comunică wireless cu dispozitivele electronice din clădire și le trimite comenzi pentru diverse acțiuni.

 

Interfață intuitivă, user friendly

Atât centrala FIBARO Home Center 2 cât și Home Center Lite dispun de o interfață prietenoasă, ușor de utilizat, ce permite monitorizarea și controlul casei sau biroului via smartphone, tabletă sau PC, de oriunde te-ai afla. Aplicația FIBARO pentru smart home este disponibilă pe sistemele de operare iOS și Android.

 

 

Sistemul FIBARO înseamnă:

Confort

Ajungi acasă după o zi lungă și singurul lucru la care visezi este o atmosferă plăcută. În calitate de asistent personal al locuinței tale, FIBARO îți asigură tot confortul de care ai nevoie.

Securitate

FIBARO detectează potențialele pericole în numai câteva secunde declanșând procedurile adecvate de alarmă. Sistemul te protejează împotriva inundațiilor, incendiilor sau tentativelor de furt.

Economii

Folosește senzorii FIBARO pentru a reduce facturile la energia electrică și termică, dar și pentru a economisi timp prețios în activitățile zilnice.

Inovație

Sistemul FIBARO este wireless, ceea ce înseamnă că pentru instalarea sa nu sunt necesare intervenții în infrastructura clădirii. Produsele FIBARO sunt multifuncționale, oferind posibilități nelimitate casei sau biroului tău.

Preț mic

Soluția FIBARO este una dintre cele mai complete și accesibile de pe piață. Începe aventura Home Automation cu FIBARO Starter Kit.  

 

De ce să alegi FIBARO?

  • tehnologie Z-Wave wireless
  • ușor de instalat și utilizat
  • nu necesită modificări în structura clădirii
  • proiectate și fabricate în UE
  • interfață intuitivă și prietenoasă

 


Demo Options

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout