Alegeti produsele pe care doriti sa le achizitionati si adaugati-le in cosul de cumparaturi apasand butonul "Adauga in cos", din dreptul fiecarui produs sau din pagina de descriere a fiecarui produs. 

Cosul dumneavoastra de cumparaturi permanent actualizat va aparea mereu in dreapta sus a site-ului, langa butonul de logare. Aici aveti posibilitatea de a vizualiza costul total al produselor selectate, de a elimina din comanda anumite produse (completand in casuta Cantitate ,,0", apasand butonul ,,-,, pana ajungeti la ,,0" sau apasand butonul de stergere) sau de a modifica numarul de bucati (completand in casuta Cantitate numarul de bucati dorite). 

Daca doriti sa finalizati procesul de cumparare, apasati butonul "Confirm comanda". Acest pas va directioneaza in meniul de Autentificare / Login, in care daca sunteti Client Nou, veti completa datele personale (adresa de email valida, nume, prenume, parola, CNP), adresa de livrare, precum si informatii despre companie - in cazul in care doriti factura pe firma. 

Odata completate, aceste date vor ramane inregistrate in contul dumneavoastra, astfel nu va mai fi necesar sa le reintroduceti in cazul unei noi comenzi. 

Completati datele de facturare si de livrare, apoi alegeti modalitatea de plata dorita. Inainte de aceasta etapa, cititi cu atentie "Termenii si Conditiile" si exprimati-va acordul asupra acestora. 

In cazul in care ati ales modalitatea de plata cu cardul, veti fi redirectionat printr-o conexiune securizata catre site-ul procesatorului de plati Eu Platesc. 

Dupa completarea tuturor acestor informatii, veti primi un e-mail de confirmare a comenzii. Daca emailul de confirmare nu apare in Inbox-ul dumneavoastra, verificati folder-ul Spam. Pentru evitarea situatiilor de acest gen, va rugam adaugati adresa office@digital-city.ro in Address Book-ul dumneavoastra. 

Pentru situatiile in care stocul unui produs este epuizat, apasati butonul "Cere oferta!" pentru a ne contacta. Vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil. 

Daca doriti sa aflati mai multe despre noutatile, promotiile si ofertele Digital City, bifati optiunea "Vreau sa ma abonez la newsletter".


Demo Options

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout