Pentru produsele achizitionate prin magazinul online Digital City aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

- plata online prin card bancar (debit sau credit Visa, Mastercard, Maestro) - prin intermediul procesatorului de plati Eu Platesc. Aceasta metoda de plata este complet securizata si nu implica niciun comision suplimentar pentru tranzactii;
- transfer bancar (ordin de plata) - dupa primirea comenzii veti primi numarul de cont in vederea efectuarii platii. Plata se va efectua in avans, la ghiseul bancii sau online, daca beneficiati de un sistem de online banking. Dupa ce primim confirmarea platii, produsele comandate vor putea fi ridicate de la sediul nostru sau vor fi livrate la sediul dumneavoastra prin intermediul firmei de curierat;
- plata in numerar, in cazul ridicarii de la sediul nostru sau la livrarea coletului, in momentul inmanarii coletului de catre reprezentantul firmei de curierat, cost ce va include pe langa contravaloarea comenzii si cheltuielile de transport aferente;
- pentru comenzile din strainatate, plata se poate efectua doar online prin card bancar sau prin transfer bancar, numai dupa ce ati confirmat valoarea finala a comenzii (produse + cheltuieli de transport) prin e-mail. 

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. 

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa / Visa Electron si MasterCard / Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3D-Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 

"3D-Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. 

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre noi si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit (2 sau 3). 

Puteti plati in rate egale fara dobanda prin cardurile de cumparaturi emise de BRD Finance, BCR, Alpha Bank si Banca Transilvania.


Demo Options

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout