LIVRAREA PRODUSELOR 

Livrarea se face prin serviciul de curierat DPD Romania. La momentul expedierii comenzii veti primi o confirmare electronica ce contine informatii despre livrare (timp estimat, date contact curier, date identificare comanda). De asemenea, aveti posibilitatea ridicarii coletului de la sediul Curierului - lista locatiilor fiind disponibila online. 

Pentru livrarile nationale, taxa de transport este 15 lei daca coletul are greutatea de pana la 1 kg, crescand proportional cu greutatea si volumul coletului. Rambursul (plata la livrare) are un cost separat suplimentar de 6 lei. 

Pentru comenzile nationale si expeditiile in Bulgaria a caror valoare depaseste suma de 399 lei, livrarea este gratuita. 

Pentru livrarile internationale (doar in Europa), livrarile se efectueaza tot prin intermediul DPD Romania, iar costul acestora variaza in functie de tara de destinatie si greutatea/volumul coletului. Costul exact al livrarii va fi afisat la finalizarea comenzii, in functie de adresa de livrare specificata de dumneavoastra. 

Pretul serviciilor de livrare se calculeaza la momentul plasarii comenzii in functie de greutatea totala a produselor comandate. In baza unor indicatori interni agreati cu firma de curierat, Digital City estimeaza costul transportului. Clientul accepta in mod expres prin plasarea comenzii estimarile pentru costul transportului, indiferent de datele care au stat la baza determinarii acestui cost. In consecinta, nu puteti solicita un cost inferior al transportului pe baza unor cantariri sau masurari proprii ale coletului. 

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform optiunii specificate de dumneavoastra. Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 12 - 24 ore in timpul saptamanii sau de max. 72 ore in week-end sau perioadele de sarbatori legale. 

In cazul in care produsele nu sunt pe stoc sau in cazul depasirii termenului de livrare indicat, va vom informa cu privire la aceasta situatie prin email sau telefon, in vederea agreerii prelungirii termenului de livrare. Lipsa primirii de catre Digital City a unui raspuns din partea dumneavoastra sau imposibilitatea contactarii la datele de contact indicate in termenul precizat se va considera ca un accept tacit al dumneavoastra pentru prelungirea perioadei de livrare. 

Livrarea se considera a fi indeplinita la momentul predarii produselor comandate la adresa specificata de dumneavoastra la momentul plasarii Comenzii. 

Magazinul online Digital City nu poate fi tras la raspundere pentru introducerea eronata de catre Cumparator a informatiilor necesare livrarii (numar de telefon mobil, adresa livrare), din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport in vederea re-expedierii Comenzii vor cadea in sarcina dumneavoastra. 

In cazul in care Clientul isi modifica datele personale, toate comenzile in derulare existente la acel moment isi pastreaza datele definite / acceptate de catre acesta inainte de momentul modificarii. Daca Comanda nu a fost inca trimisa spre livrare, vor fi luate in considerare noile date modificate corespunzator. 

Digital City nu este raspunzator pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. De asemenea, comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatorile legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

 


Demo Options

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout