Smart Home

La Digital City gasesti toata gama de dispozitive de automatizare FIBARO pentru o casa inteligenta, atat Z-Wave cat si HomeKit (care functioneaza doar cu produsele Apple). Solutia FIBARO prezinta avantajul uneia dintre cele mai complete solutii de smart home de pe piata, fiind compatibila cu un numar vast de sisteme, servicii si dispozitive smar...

La Digital City gasesti toata gama de dispozitive de automatizare FIBARO pentru o casa inteligenta, atat Z-Wave cat si HomeKit (care functioneaza doar cu produsele Apple). Solutia FIBARO prezinta avantajul uneia dintre cele mai complete solutii de smart home de pe piata, fiind compatibila cu un numar vast de sisteme, servicii si dispozitive smart home disponibile.

Produsele FIBARO se integreaza cu Google Home, Amazon Alexa, Apple HomeKit, dar si multe alte dispozitive smart home ale altor branduri, pentru ca tu sa te bucuri de posibilitatile nenumarate oferite de solutiile de casa inteligenta (ex. control vocal). Astfel, cu FIBARO vei avea o singura aplicatie prin care sa iti gestionezi intreaga casa de pe mobil, tableta sau PC. Usor si fara stress.

Mai mult, daca iti doresti o casa smart, dar nu stii de unde sa incepi, ne poti contacta pe email la customers@digital-city.ro sau la telefon 0376 44 55 66, pentru a creiona impreuna o solutie completa.

Mai mult

Demo Options

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout