Centrale

Sistemul FIBARO reprezinta o solutie completa de control si automatizare a locuintei printr-o retea de senzori, module și dispozitive care comunică intre ele. Sistemul se bazează pe tehnologia Z-Wave, iar instalarea sa este simpla și non-invaziva. Solutia FIBARO este una modulara si ofera un grad extins de flexibilitate, fiind compatibil cu prod...

Sistemul FIBARO reprezinta o solutie completa de control si automatizare a locuintei printr-o retea de senzori, module și dispozitive care comunică intre ele. Sistemul se bazează pe tehnologia Z-Wave, iar instalarea sa este simpla și non-invaziva. Solutia FIBARO este una modulara si ofera un grad extins de flexibilitate, fiind compatibil cu produse wireless de la aproape 300 producatori independenti.

Centralele FIBARO Home Center Lite si Home Center 2 sunt gateway-urile sistemului de casa inteligenta FIBARO. Home Center inseamna un sistem de management al cladirilor disponibil printr-o interfata grafica bazata pe browser sau prin intermediul aplicatiei mobile native.

Mai mult

Demo Options

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout